Binnen           en

Buiten

Flexibele tilliften van Ergocare

De flexibele tilliften staan bekend als zeer betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk. De tillift kan ingezet worden in meerdere ruimten en garandeert een comfortabele transfer van cliënten. De tilcassette kan losgekoppeld worden van de rail en vervolgens per transportwagen tussen de verschillende ruimtes vervoerd worden. Hierdoor is het een ideale oplossing voor zorginstellingen waar niet permanent in elke ruimte een tilcassette aanwezig hoeft te zijn. De tilcassette wordt via de handbediening opgeladen.

Kamerverdeler

Met de Lindam 5-delige kamerverdeler kun je grote en kleine ruimtes afsluiten of veilig stellen voor je kleine. Het multifunctionele veiligheidshek is speciaal ontworpen voor grotere openingen, tot een maximale lengte van maar liefst 315 cm.

In onze vakantiewoning wordt deze kamerverdeler gebruik om een afscheiding te maken tussen het woongedeelte en de keuken.

Traphekje

Natuurlijk hardhouten traphek van Lindam Dit traphekje is in breedte verstelbaar. U hoeft dus geen extra verlengstuk nodig. Het traphekje past in een opening van 62 cm tot maar liefst 106 cm.

In de woning wordt deze gebruikt om de trap af te sluiten die naar de bovenslaapkamer loopt.

Douchebrancard  

Op een douchebrancard kunt u blijven liggen tijdens het douchen. Bijvoorbeeld als u niet (langdurig) kunt staan of zitten en/of risico loopt te vallen.

Hooglaagbed

Een hoog-laag bed is elektrisch, hydraulisch of mechanisch in hoogte verstelbaar. Het in en uit bed stappen gaat meestal makkelijker als het bed wat hoger staat. Tijdens de nachtrust is het juist beter om het bed wat lager te zetten, zodat de kans op letsel bij het vallen uit bed kleiner is. Het bed kan eenvoudig op de juiste werkhoogte worden ingesteld voor zorg aan bed.

Snoezelruimte

Snoezelen (ook wel zintuigactivering, gevoelsactiviteit, primaire activering en sensomotorische stimulatie genaamd) is een activiteit die aangeboden wordt aan mensen met een, meestal ernstige of zeer ernstige, verstandelijke beperking of gevorderde dementie.

Je wordt gedurende kortere of langere tijd in een ruimte gelegd, waar gedempt licht, zachte muziek, geuren en meubilair dat een ontspannen houding toelaat, zoals een zitzak, een kalmerende invloed uitoefenen. Achtergrond is dat veel mensen meervoudig gehandicapt zijn, waardoor het moeilijk is om activiteiten te bedenken waar ze de dag mee doorkomen.

Schuifkinderstoel

Deze schuifkinderstoel is voor gebruik bij logopedie, kinderfysiotherapie, ergotherapie, op kinderdagverblijven, op scholen en in huis.
Geschikt voor elke kinderleeftijd en direct verstelbaar in 8 verschillende posities
Zonder gebruik van gereedschap.

Multi Kids schommel

Kinderen houden ervan om samen met elkaar buiten te schommelen.

Een schommel waar kinderen met zijn allen tegelijk op kunnen spelen. Het maakt niet uit of de kinderen staan, zitten of liggen op de schommel; het kan namelijk allemaal!
Hij is bestand tegen zon en regen, makkelijk af te nemen en de bespanning is zelfs wasbaar in de wasmachine op 30-40° graden. Op de schommel passen vier tot vijf kinderen of één ouder en bijv. drie kinderen.

Rolstoelbakfiets

De rolstoelbakfiets is gemaakt in eigen beheer.

In de rolstoelbakfiets is naast een plek voor de rolstoel ook een zitplaats voor meer personen. Verder is het mogelijk, als er geen rolstoel wordt geplaatst,  meer personen in zitplaats te geven.

De fiets is voorzien van een inklapbare hellingbaan om de rolstoel in de bakfiets te plaatsen. Verder is de fiets voorzien van een elektrische fiets ondersteuning.

Tekst

Stichting Fam4kids
Adres vakantiewoning
Europarc Resort “Poort van Zeeland”,
Parkweg 2,
Vakantiewoning 460,
3221LV Hellevoetsluis
Tel: +31-6-30027641 of +31-6-23387287
Email: info@fam4kids.nl
kvk: 53876857
Rekening nr.: NL13 RABO 0167 9458 15