Hier kan uw bericht of foto komen te staan. 

15 september 2020
via het Enquêteformulier
Van: Ria Lucas

De vakantiewoning is mooi en de voorzieningen zijn zeer goed

De accommodatie:
Het is een fijn huisje met een fijne tuin. De keuken is erg fijn  en met een mooie oven.  Heel fijn dat we dat konden afsluiten met een hek voor onze zoon.
Het bed in de snoezelruimte, het afsluiten van trap en keuken waren voor ons de redenen om het huisje te huren.
Op de plaatjes lijkt het woonkamer deel iets groter dan  het daadwerkelijk is, maar we kwamen geen ruimte te kort. We hebben genoten. De grote douche en de kleine wc liepen een beetje over, maar gelukkig met wat zoekwerk een ontstopper gevonden, dus dat hebben we zelf opgelost. We hebben genoten en het huisje is zo volledig en divers. Voor een gezin, maar ook een groepje. Top.

Wat kan er verbeterd worden:
Voor ons waren de sleutels erg belangrijk, omdat onze zoon graag met deuren speelt (lees dicht gooit). De dreun geeft hem een fijne prikkel.  De sleutels waren erg verwarrend, niet alles klopte met wat er op stond, maar uiteindelijk hadden we het meeste uitgevogeld. Helaas kon de tussendoor van woonkamer naar gang niet op slot. Daar was geen sleutel van. Uiteindelijk hebben we dit opgelost door de buggy er voor te zetten met de rem er op. Maar dat was niet altijd een handige oplossing. En in het boekje staat iets  over de bandjes in de Dome, maar met vertoon van je sleutel, kan je gratis bandjes bij de receptie halen. Wellicht handig om  dat te vermelden

Wat ik mis:
We hebben thuis een senseo, maar ik had losse koffie meegenomen, toen stonden er van allebei een apparaat. Misschien handig om ook te vermelden bij de keukenuitrusting. Dit is namelijk erg klantvriendelijk dat je de keuze krijgt 🙂 En op de foto’s was een trampoline te zien. Daar had onze dochter zich op verheugd. En ook onze zoon kan daar zo van genieten. Maar die was weg. Dat was jammer.

Juli 2020
Een paar weken geleden 10 dagen mogen verblijven
in een aangepast vakantiehuis voor gehandicapten in Hellevoetsluis.
Met leuke snoezelatributen en een mooie bedbox.
We hebben van het huisje genoten.

 

 

9 juli 2020
Van: Maria Zwartmakers

Cijfer: 9
Mijn mening:
Prachtig verzorgd huis met allerlei voorzieningen. De schommel is echt geweldig!  De locatie is prachtig. Net achter de duinen vlak bij het strand.
Daarnaast zijn er mooie routes te fietsen met de geweldige bakfiets die ter beschikking staat. Je kan het zo gek niet bedenken of het is er wel.
Je merkt aan alles dat de eigenaren ervaring hebben met handicaps. het is een prachtig huis voor niet alleen kinderen maar ook voor de ouders en volwassenen met een handicap.
We komen zeker nog een keer terug.

Wat kan er verbeterd worden:
Noem het geen huisje want het is echt een prachtig HUIS. Enneh de volgende keer willen we graag 7 dagen zon in plaats van 4 dagen :-). Kunnen jullie dat ook nog regelen? Dan is het perfect.

2 september 2019
via het Enquêteformulier
Christianne Wulms-Korsten

Fam4Kids gevonden: via google gezocht naar vakantie woningen met een bed met hoge hekken.
Vakantiewoning:  Heel mooi
Voorzieningen:   Goed
Super dat er vakantie woningen zijn met een bed met hoge hekken en een afgesloten tuin.

Onze dochter moet slapen in het bed met hoge hekken, maar de eerste avond zat ze met haar been tussen het matras en de schuifdeur. De dagen erna de rolstoel tegen de deur gezet.
Aandacht voor zonwering

Een tijdje was het zo wanneer je een mail stuurde dat je  geen reactie kreeg omdat het een verkeerd e mail adres bleek te zijn.
Ik vind het jammer dat het lang duurt voordat je een antwoord krijgt of je gevraagde vakantie door kan gaan, maar misschien komt dit ook wel door het gerommel met de e mail.

Met kleine kinderen geen uitgaansgelegenheid bezocht.
Door het warme weer ook weinig andere activiteiten ondernomen.

24 september 2019

Naar aanleiding van uw opmerking zijn wij bezig gegaan met aanpassingen zodat dit niet meer kan gebeuren. Mogelijk komt er binnenkort een ander bed.
Voor betere zonwering hebben we nu voorzieningen getroffen tegen de felle zon op de ramen.

Bij het maken van de nieuwe website en de daarbij behorende formulieren is er iets fout gegaan met het e-mail adres. Hierdoor kwam de reservering laat bij ons aan en kwam daardoor later in behandeling. Dit is nu aangepast.

3 maart 2019

Fietsen in mooi Holland met de bakfiets.

Het was prachtig weer en we hebben genoten.

 

 

 

4 maart 2019

Deze foto laat duidelijk zien hoe onze rolstoelbakfiets ook gebruikt kan worden.

Stichting Fam4kids
Adres vakantiewoning
Europarc Resort “Poort van Zeeland”,
Parkweg 2,
Vakantiewoning 460,
3221LV Hellevoetsluis
Tel: +31-6-30027641 of +31-6-23387287
Email: info@fam4kids.nl
kvk: 53876857
Rekening nr.: NL13 RABO 0167 9458 15