In balans zijn, dat wil toch iedereen? Intensieve zorg bieden vraagt veel van de verzorger.
Op Resorts Poort van Zeeland in Hellevoetsluis is het nu mogelijk om volledig tot rust te komen in een aangepaste woning.
De woning staat op een perceel van ruim 300 m2 grenzend aan een speelweide met speeltoestellen. Het strand ligt op 300 meter afstand van de woning en is voor rolstoelgangers  binnen 10 minuten via een verhard pad te bereiken

De woning zelf heeft vijf slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen en is beneden rolstoel toegankelijk. U kunt rondom het huis parkeren. De tuin is afgesloten en ingericht met een ligschommel en verschillende terrassen.

De volgende voorzieningen en faciliteiten zijn aanwezig in de woning:

 • Twee sanitaire ruimtes op de begane grond.
  Sanitaire ruimte 1 beschikt over een wc, douche en wasbak.
  Sanitaire ruimte 2 is integraal toegankelijk en beschikt over een ligbad met douche brancard, een doucheruimte, een toilet met steunen en een wasbak met kantelbare spiegel. De thermostaatknop om de vloerverwarming in te stellen bevindt zich in de snoezelslaapkamer
  Tevens zijn de volgende voorzieningen voor de sanitaire ruimtes beschikbaar: toiletverhoger en douchestoel.
 • In deze ruimte bevindt zich ook de wasmachine.
 • Plafond tillift vanuit sanitaire ruimte 2 naar de aangepaste slaapkamer
 • Op de begane grond is nog een slaapkamer van 9 mmet een verstelbaar (hoog/laag) bed en de mogelijkheid tot gebruik van papegaai. Ook deze kamer is voorzien van een plafond tillift.
 • Daarnaast bevindt zich een kleinere slaapkamer van 4 m2 met een bed van 1.20 x 2.00 m.
 • Op de bovenverdieping zijn nog twee ingerichte slaapkamers van respectievelijk 9 en 4 m2 en een gezellig ingerichte speelruimte met speelgoedkist op de vide.
 • De volledig ingerichte open keuken is voorzien van een vaatwasser, magnetron en oven. De keuken is rolstoel vriendelijk doordat de rolstoelganger gebruik kan maken van de wasbak met verlengde mengkraan en de aangepaste oven. Een uitklapbaar verlengd keukenblad op rolstoel hoogte is aanwezig.
 • De begane grond is voorzien van vloerverwarming voor de wat koudere maanden van het jaar. Om maximaal te kunnen genieten van de zomermaanden is over de gehele breedte van de compleet ingerichte woonkamer een schuifpui met toegang tot de afgesloten tuin aangebracht.
 • In de woonkamer treft u een digitale tv aan met Netflix.
 • De afgesloten tuin beschikt over een ligschommel met eigen tillift systeem (is uniek!) en oplaadsysteem voor elektrische fiets of scootmobiel.
  Verder is er een skelter aanwezig.
 • Extra voorzieningen op aanvraag: triptrapstoel, campingbedje, babybadje, multifunctionele bakfiets.
 • En niet geheel onbelangrijk: WIFI is onbeperkt in de woning aanwezig.
 • In de informatiemap die in de woning ligt staan de wachtwoorden voor de WIFI, belangrijke telefoonnummers evt. gebruiksaanwijzingen en informatie over de camping en omgeving. Kijken tevens op de website van het resort voor tips en adviezen voor de omgeving.

Vakantiewoning Fam4Kids

Stichting Fam4kids
Adres vakantiewoning
Europarc Resort “Poort van Zeeland”,
Parkweg 2,
Vakantiewoning 460,
3221LV Hellevoetsluis
Tel: +31-6-30027641 of +31-6-23387287
Email: info@fam4kids.nl
kvk: 53876857
Rekening nr.: NL13 RABO 0167 9458 15